joi, 1 septembrie 2011

Preselectii CLUJ Romanii Au Talent sezonul 2

De cand au inceput preselectiile ROMANII AU TALENT SEZONUL 2 toata lumea este in deriva. Pai ce este frate asa greu sa cititi ce scriu? Scriu in chineza? Treaba e ca este o zi fixata cand sunt preselectiile, iar in weekend au loc preselectiile cu publicul! Nu inteleg ce este asa greu…Pf. Anyway…
Cand au loc Preselectiile Romanii Au Talent sezonul 2 la CLUJ?

Ei bine, daca vrei sa participi la ROMANII AU TALENT SEZONUL 2 atunci Vino pe 6 septembrie la Cluj, hotel Belvedere, la ora 10:00, la preselectiile pentru noul sezon “Romanii au talent” – sezonul 2 – Romanii au talent 2012 !!!


Well, daca vrei sa te inscrii la ROMANII AU TALENT SEZONUL 2 si n-ai avut ocazia pana acum, atunci da o fuga la CLUJ, la preselectiile Romanii au talent si arata ce talent ai – poti castiga 120.000 euro!!!

Deci, daca vrei sa vi la preselectiile din CLUJ Romanii Au Talent, atunci sa fii la ora 10:00 – pe 6 SEPTEMBRIE la HOTEL BELVEDERE! Si nu uita, repet faptul ca pe 10 si 11 septembrie au loc preselectiile cu publicul IN CLUJ!!! si daca nu ma insel, sunt de la ora 12’00 si 19’00 dar revin eu cu detalii cand le aflu.



3 comentarii:

  1. Ce sanse sunt sa acceptati pe cineva la preselectia cu publicul daca n`a ajuns la prima preselectie, din 6 sept?
    Multumesc pt raspuns!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce sanse sunt sa fii acceptat la preselectia cu public daca n`ai resusit sa ajungi la cea fara public? Multumesc pt raspuns!

    RăspundețiȘtergere
  3. detalii despre preselectia cu publicul mai sunt?

    RăspundețiȘtergere