sâmbătă, 19 februarie 2011

Gemenii Paul si Virgil Paunescu canta si danseaza la Romanii au talent

Doi gemeni, Paul si Virginil Paunescu de 32 de ani, au impresionat, de asemenea, juriul "Romanii au talent". Desi lucreaza in IT, cei doi s-au prezentat la preselectie pentru a canta si dansa.Actul lor artistic a facut deliciul publicului si a juriului, Mihai Petre numindu-I “a doua mea placere vinovata".Gemenii Paunescu au terminat Facultatea de Psihologie/Sociologie cu specializare in Psihologie si Masterul in Psihologie Judiciara si Victimologie.


Au facut doar cateva ore de canto in cadrul Scolii Populare de Arte din Bucuresti. Spun ca alegerea a fost a lor si au fost inspirati in mare parte de catre tatal lor care repeta foarte mult inaintea concertelor.

Gemenii lucreaza ca si consultati in cadrul unei firme de softuri educationale. Lucreaza de aproximativ 5 ani in aceeasi firma si au trimis pentru obtinerea jobului un singur CV in numele amandurora pentru ca ei au considerat ca n-avea rost sa trimita doua, acestea fiind practic la fel. Spun ca au o relatie atat de stransa incat au vrut sa lucreze in acelasi loc.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu