sâmbătă, 2 aprilie 2011

Primii finalişti la Românii au talent

Pe locul întâi conform rezultatelor obţinute prin televot a fost Narcis Iustin Ianău. Trupa Balance a fost următoarea calificată la show-ul final, ultimii fericiţi ai biletelor pentru marele premiu fiind Viorica şi Emil Luca.

Numele lui Narcis Iustin Ianău a ajuns pe buzele tuturor şi a făcut înconjurul ţării în numai câteva ore încă de la prima ediţie a show-ului Românii au talent, iar filmuleţul cu prestaţia sa de la Pro TV a avut zeci de mii de vizualizări. Mai mult decât atât, talentul său l-a făcut pe Narcis Iustin Ianău vedetă peste noapte chiar şi peste hotare. Ştirea despre talentul cu care este înzestrat a fost una dintre principalele informaţii difuzate de o televiziune din Canada, unde s-a spus că tânărul în vârstă de 16 ani din România a detronat-o pe celebra Susan Boyle.


Narcis a mărturisit că nu a luat niciodată lecţii de canto, acesta fiind un talent cu care s-a născut. "Mama mea fiind în Italia de câţiva ani nu prea m-a auzit cântând. Ea a crezut că nu pot realiza ceva cu această voce. Îmi doresc să mă vadă cântând la scena deschisă", a spus el.

Iustin şi-a descoperit talentul în copilărie, când cânta pentru corul unei biserici. La fel de surprinzători au fost şi Viorica şi Emil Luca, dansatori care au făcut nu mai puţin de 400 de piruete, iar trupa Ballance a extaziat de-a dreptul publicul și juriul de la prima semifinală a emisiunii-concurs ”Românii au Talent”.

Narcis Iustin Ianău
Trupa Ballance
Viorica şi Emil Luca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu