vineri, 16 septembrie 2011

Romanii Au Talent – preselectii Constanta

Multa lume ma intreaba “Cand sunt preselectiile Romanii au talent la Constanta – pentru sezonul 2?”

Ei bine, s-a facut publica data, locatia si ora la care puteti sa va prezentati daca vreti sa participati la Romanii au talent sezonul 2.

Romanii au talent – Preselectii IASI – Sezonul 2

Maine, 13 septembrie 2011, au loc PRESELECTII ROMANII AU TALENT – IASI – SEZONUL 2

Daca esti din Iasi sau de prin apropiere si vrei sa participi la ROMANII AU TALENT SEZONUL 2, atunci nu rata ocazia si incearca-ti norocul!

joi, 1 septembrie 2011

Preselectii CLUJ Romanii Au Talent sezonul 2

De cand au inceput preselectiile ROMANII AU TALENT SEZONUL 2 toata lumea este in deriva. Pai ce este frate asa greu sa cititi ce scriu? Scriu in chineza? Treaba e ca este o zi fixata cand sunt preselectiile, iar in weekend au loc preselectiile cu publicul! Nu inteleg ce este asa greu…Pf. Anyway…
Cand au loc Preselectiile Romanii Au Talent sezonul 2 la CLUJ?

Preselectii Romanii au talent Timisoara

Ok, esti cumva din Timisoara (sau de prin apropiere) si vrei sa participi la Romanii au talent sezonul 2? Ma gandeam ca vrei sa te inscri si tu la preselectiile Romanii au talent din Timisoara si cine stie, poate reusesti sa mergi mai departe…poate te vedem prin finala? Sau castigand marele premiu? Succes iti doresc!

Hai sa trec la subiect!
PRESELECTII ROMANII AU TALENT SEZONUL 2 IN TIMISOARA – 30 AUGUST 2011 – HOTEL CONTINENTAL – ORA 10:00

Video Preselectii Romanii au talent – Craiova

Ok, pe 20 august 2011 au inceput preselectiile Romanii au talent sezonul 2 – preselectii ce au luat startul in CRAIOVA si trebuie sa va anunt ca pe data de 27 si 28 august 2011, daca vrei sa fii alaturi si sa-i sustii pe cei care vor sa participe la Romanii au talent sezonul 2, vino la Teatrul National MARIN SORESCU -

27 august 2011 – Preselectii cu publicul Romanii au talent in CRAIOVA – de la ora 12:00 si 19:00

28 august 2011 – Preselectii cu publicul Romanii au talent in CRAIOVA – de la ora 12:00 si 19:00

Preselectii Craiova Romanii au talent

Ok, dupa cum spune si titlul sper ca v-ati dat seama ca incep preselectiile Romanii au talent sezonul 2 *stiati asta sunt sigur dar va repet sa nu uitati:)

Pe 20 august 2011 vino la preselectii Romanii au talent sezonul 2 in Craiova. Unde au loc preselectiile Romanii au talent in Craiova?