sâmbătă, 26 februarie 2011

Veronica Fizesan (Nightwish - Sleeping Sun)

Veronica Fizesan, o solita in varsta de 43 de ani, a reusit sa se califice in semifinale. Ea a cantat o melodie cunoscuta de la Nightwish, Sleeping Sun, si a fost rasplatita cu trei de DA de juriul de la Romanii Au Talent.

Veronica a impresionat atat prin vocea ei cat si prin costumatie, machiaj si miscare scenica.

Mai jos puteti sa urmariti inregistrarea cu cantecul Sleeping Sun interpretat de Veronica in episodul 2 din Romanii Au Talent.





Vezi mai multe pe Romanii au talent

Radu Comanescu si mama lui

Radu Comanescu a urcat pe scena de la Romanii Au Talent impreuna cu mama lui. Numarul lui este greu de incadrat dar cu siguranta la noi pe site are un loc rezervat in categoria Funny la Romanii Au Talent. Cei doi au avut la dispozitie diverse accesorii cum ar fii: un crocodil gonflabil (de plaja - dar era desumflat), diverse papusi si asa mai departe.



Radu parea sa aiba abilitatea de a se feri de gloante imaginare in stilul Matrix. Mama lui a fost foarte tacuta dar a vorbit in urma celor trei X-uri pe care le-au primit de la juriu.


Mihail Alexandru Camarascu

Episodul 2 din Romanii Au Talent l-a avut printre concurenti si pe Mihail Alexandru Camarascu. Avocatul a interpretat exemplar si i-a impresionat pe toti membrii juriului.



Vezi mai multe pe Romanii au talent

Acrobatii Balance

Trupa de acrobati (2 la numar) Balance a primit si ea voturile necesare din partea juriului format din Andra, Mihaita si Andi si spera in continuare la premiul cel mare. In cele doua minute alocate trupa de acrobati Balance a reusit sa castige publicul, mai ales pe cel feminin.

Cei doi tineri din trupa de acrobati Balance au ales sa faca numarul fara tricou iar in felul asta si-au aratat si muschi. Andra s-a aratat incantata (probabil Marutza nu prea are ce sa-i arate).


Cainele de la Romanii Au Talent

O catea pe nume Vanda a reusit sa treaca mai departe la Romanii Au Talent. Episodul 2 de la Romanii Au Talent a fost primul in care un roman care nu este om a reusit sa treaca mai departe.

Vanda si stapana/dresoarea sa au reusit sa adune 3 voturi de Da si pot sa spere la marele premiu. Oare ce va face cainele Vanda cu partea care o sa-i revina in caz ca vor castiga premiul de 120.000 de euro?

Barmanul Luca Valentin

Luca Valentin este un barman super talentat. El ne este cunoscut din diversele clipuri pe care le-a postat pe internet inainte ca emisiune Romanii Au Talent sa inceapa. Sansele lui de a castiga marele premiu au fost astfel maximizate.

In episodul 2 din Romanii au Talent Luca Valentin a preparat un cocktail pentru Andra... (intr-un mod spectaculos). Singura problema e ca nu stim ce gust a avut cocktailul ...:D


Alina si Cristina merg mai departe

Alina si Cristina sunt cele doua fete care au reusit sa o face pe Andra sa planga. Ele au impresionat cu modul in care au intepretat un cantec cunoscut. Inregistrarea completa a momentului in care ele au cantat la Romanii Au Talent in episodul 2 o puteti urmari mai jos.


Vezi mai multe pe Romanii au talent

vineri, 25 februarie 2011

Elvis care Deseneaza

Unul dintre concurentii de la Romanii Au Talent care a reusit sa adune trei voturi de DA este Gabriel Borja. Acesta a participat intr-un costum de Elvis si a reusit sa interpreteze o piesa si sa si deseneze in acelasi timp. Felul in care a cantat si a desenat i-a impresionat pe toti cei trei membrii ai juriului iar acestia i-au spus DA.

Mai jos puteti urmari inregistrarea din episodul 2 de la Romanii Au Talent.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Editia 2 – Romanii au talent – vineri 25 februarie

Editia a doua a emisiunii Romanii au talent de vineri 25 februarie va putea fi urmarita pe site imediat dupa terminarea show-ului la protv. Veti putea urmarii toti concurentii din aceasta seara, cat si comentarii la prestatiile concurentiilor.

duminică, 20 februarie 2011

Romanii Au Talent Editia 1 - Record de audienta

Ma asteptam sa fie un succes dar chiar la un record de audienta nu ma asteptam. Oricum merita pentru ca este un show superb. Prima editie din Romanii Au Talent a inregistrat un record absolut de audienta in categoria show-urilor de divertisment din Romania, numarul celor care au urmarit show-ul de vineri seara de pe ProTV depasind 4 milioane de telespectatori din intreaga tara in minutul de aur inregistrat la ora 21.17.

Pe intreg publicul comercial din mediul urban (din orase) cu varste cuprinse intre 18-49 de ani, audienta in minutul de aur de la 21.17 a fost de 22,2 puncte de rating si o cota de piata de 52,9 procente. Asta inseamna ca, mai mult de jumatate din totalul persoanele aflate in fata televizoarelor erau cu ochii pe ProTV si urmareau show-ul Romanii Au Talent.

Daca inca din Editia 1 se inregistreaza asemenea audiente, va dati seama ce va fi in semifinale si finala, unde se vor intrece cei mai talentati romani pentru premiul de 120.000 Euro.

Sursa: ProTV.ro

Romanii Au Talent - Episodul 1

Partea 1 (Romanii Au Talent):






Partea 2 (Romanii Au Talent):

sâmbătă, 19 februarie 2011

Gemenii Paul si Virgil Paunescu canta si danseaza la Romanii au talent

Doi gemeni, Paul si Virginil Paunescu de 32 de ani, au impresionat, de asemenea, juriul "Romanii au talent". Desi lucreaza in IT, cei doi s-au prezentat la preselectie pentru a canta si dansa.Actul lor artistic a facut deliciul publicului si a juriului, Mihai Petre numindu-I “a doua mea placere vinovata".Gemenii Paunescu au terminat Facultatea de Psihologie/Sociologie cu specializare in Psihologie si Masterul in Psihologie Judiciara si Victimologie.


Valentin Bosioc - cantaret la tastele telefonului mobil

Un alt concurent interesant de la Romanii Au Talent este Valentin Bosioc care are abilitati deosebite. Acest concurent de la Romanii Au Talent poate sa cante orice melodie la tastele telefonului mobil. In filmuletul youtube urmator puteti sa-l urmariti pe acesta in timp ce ne canta la tastele de la telefon.

Daca acest roman vi se pare deosebit de talentat nu uitati sa-l sustineti in timpul concursului romanii au talent si sa-i lasati mesaje de incurajare.

Reluare Romanii au talent la ora 17:15

Azi la ora 17:15 pe Pro TV este difuzata o reluare a show-ului Romanii au talent.

Narcis Iustin Ianau la Romanii au talent

Narcis Iustin Ianau un contratenor exceptional care a uimit juriul si publicul! 
Narcis Iustin Ianau este un baiat de 15 ani din Bacau. El a venit la emisiunea Romanii au talent pentru ca mama lui sa-l vada cantand la scena deschisa si sa arate lumii ce voce are.
Narcis Iustin Ianau nu a luat niciodata lectii de canto si a uimit atat juriul cat si publicul cu vocea sa, extrem de inalta, de contratenor.
Andra l-a aplaudat ridicandu-se in picioare si i-a spus: “Ne-ai socat intr-un mod extrem de placut. Canti minunat!”. Primind cei trei de DA, Iustin a mers mai departe.

Giurcea Nicolae interpreteaza Alejandro a celebrei Lady Gaga VIDEO!

Giurcea Nicolae interpreteaza Alejandro a celebrei Lady Gaga VIDEO!
Pasiunea lui pentru muzica a inceput in timpul scolii si la Romanii au talent s-a aflat pentru prima oara pe o scena.
El a interpretat piesa Alejandro a celebrei Lady Gaga si cu toate ca Mihai Petre nu a fost extrem de incantat de prestatia lui, Andi Moisescu a spus: “Am fost inmarmurit in prima faza, dupa care am inceput sa simt ca se degaja o energie catre mine”.

Dupa ce a cantat, el a dorit sa si demonstreze ca stie sa danseze iar Mihai Petre s-a lasat induplecat de catre public si l-a lasat s-ai arate cativa pasi de dans.